Een super locatie om een presentatie te houden

" Voor de kick-offs van onze campagnes zijn wij ieder jaar op zoek naar leuke locaties. Dit jaar hebben wij een kick-off gehouden bij Midi in Tilburg. Een fijne locatie waarbij de ontvangst, het eten en het drinken goed geregeld was. Een super locatie om een presentatie te houden met geweldig beeld en geluid. Vanuit Midi werd er meegedacht wat ik als zeer professioneel en prettig heb ervaren. "

Mandemakers Keuken - Presentatie

Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

" Vanuit de Junior Kamer Hart van Brabant hebben we gekozen voor Midi als locatie voor onze ALV. In het café werden we hartelijk ontvangen, na onze vergadering hebben we genoten van een Italiaanse maaltijd. Vervolgens is de theaterzaal in gebruik genomen voor een informele netwerkactiviteit. We hebben het als prettig ervaren dat we snel konden schakelen en er in een unieke ruimte kon worden gedineerd en vergaderd. Daarnaast was er een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. "

Stefano Fadda - Vergadering & Dineren

MIDI is een toplocatie in het hart van Tilburg

Onze samenwerking met Midi was heel fijn, zij gaven Verhalen Uit De Achtertuin de kans om door te groeien naar een groter publiek wat anders wat lastiger zou zijn. Door de goede crew die de techniek verzorgde en de spontane beheerder kregen een ontzettend fijn welkomst gevoel. Midi is een toplocatie in het hart van Tilburg met veel kansen en mogelijkheden. Ik ben benieuwd wat daar van gaat komen!

Qanvas - Comedy voorstelling