Komedie Night met o.a. Dolf Jansen

Dolf Jansen, Alex Ploeg en Pieter Jouke staan donderdag 16 april 2015 op de planken van de grote zaal van MIDI Tilburg tijdens de Komedie Night. Deze topcabaretiers zetten alle drie een daverende show weg, waarbij humor het belangrijkste ingrediënt is.

In februari 2015 vond de eerste editie van de Komedie Night plaats. Deze avond werd gevuld door aanstormende talenten als Kasper van der Laan en Jochen Otten. Het concept met de bijzondere, intieme setting en de ongedwongen sfeer kon ook toen al rekenen op enthousiaste reacties van de bezoekers.

Tickets voor de Komedie Night zijn er al vanaf € 12,50 (studententicket). Een regulier ticket kost € 15,00. Van te voren een heerlijk hapje eten kan natuurlijk ook. Hiervoor biedt MIDI Tilburg een arrangement ticket voor € 37,50. Hiervoor krijg je een 3-gangen diner vooraf, gereserveerde plekken en een borrelplateau tijdens de optredens.

MIDI Tilburg is ondertussen druk bezig met het uitbreiden van publieke activiteiten. Zo kun je elke eerste maandag van de maand genieten van een zelf gekozen filmklassieker tijdens de MIDI Movie Night en laten muzikale talenten iedere laatste dinsdag van de maand hun mooiste liedjes horen tijdens de Singer Songwriters avond, onder leiding van Isabelle Amé.

Geplaatst op 27 maart 2015.

Ook interessant