The Cheers, in de kelder van de MIDI, is een podium voor verschillende vormen van komedie en muziek, geplaatst in een intieme club-sfeer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan comedy nights, jazz middagen en avonden met optredens van singer songwriters.

The Cheers is veel méér dan alleen maar kijken naar optredens. Het is er mogelijk om voor of na de voorstelling te dineren, tijdens de optredens is het mogelijk een drankje en een hapje te bestellen en na afloop kan er lekker worden geborreld! Daarnaast beschikt het Theatercafé over een eigen rookruimte.

Wanneer er geen voorstellingen in The Cheers staan gepland, kan de ruimte ook meer dan prima worden gebruikt voor al uw zakelijke evenementen, eventueel in combinatie met de andere ruimtes binnen MIDI Tilburg.

Jazz at The Cheers

Een heerlijke zondagmiddag beleven met een fijn stukje jazz-muziek? Kom naar Jazz at the Cheers! Laat je betoveren door de klanken van diverse jazz-muzikanten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Na de voorstellingen serveren wij een heerlijk 3-gangen diner, dus je hoeft zeker niet gelijk naar huis!

Jazz at The Cheers vindt meerdere keren per jaar plaats. Benieuwd wanneer of alvast een kaartje kopen? Check de kalender!

Comedy at the Cheers

Verschillende gevestigde en aanstormende talenten vertonen hun kunsten tijdens Comedy at The Cheers. Neem plaats, bestel iets te eten of drinken en geef je over aan de grappen en grollen van de cabaretiers. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een overheerlijk 3-gangen diner en na afloop gezellig aan de bar te blijven borrelen.

Comedy at The Cheers vindt meerdere keren per jaar plaats. Benieuwd wanneer of alvast een kaartje kopen? Check de kalender!

Songwriters at The Cheers

Bekende en (nog) onbekende singer songwriters zijn te beluisteren tijdens Songwriters at the Cheers. Live on Stage in een ontspannen maar intieme sfeer halen ze voor u het beste in hunzelf naar boven.

Songwriters at The Cheers vindt meerdere keren per jaar plaats. Benieuwd wanneer of alvast een kaartje kopen? Check de kalender!