The BIG Irish party – Acting The Maggot

Dit evenement is reeds geweest!

The BIG Irish party – Acting The Maggot

Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day: Het grootste Ierse feest van Nederland vindt plaats op 27 januari in het Midi Theater in Tilburg: The BIG IRISH PARTY door Acting The Maggot.

Acting The Maggot wordt door kenners de beste Ierse Folk-pop-rockband van Nederland genoemd en zelfs de Ieren zweren dat de band uit Ierland afkomstig is. Ben je liefhebber van muziek van The Dubliners, The Pogues of Flogging Molly of hou je van de sfeer van een Irish Pub en drink je graag een goeie pint Guinness, dan moet je hier bij zijn!

In een ruim twee uur durende reis nemen de bandleden je mee naar het prachtige Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral met de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk songs tot opzwepende feestklanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op de Brabantse festivals Festyland, Slowlands, en Fabriek Magnifique. Ze speelden in België, Duitsland en Denemarken en deze avond dus eenmalig in het Midi-Theater in Tilburg.

Datum: 27 januari 2017
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 28 januari 2017
00:00 uur
Prijs: € 12,00 in voorverkoop - Kaarten aan de deur € 14,50

Ook interessant